Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Microwave Meat Loaf
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gchuck ground
egg
2 Esslöffeloats quick-cooking
1 DoseTomato sauce (8-ounce)
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelmarjoram dried
1/2 Teelöffelcelery salt
1 Esslöffelbrown sugar
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelmustard prepared
die Zubereitung:

In a medium bowl, thouroughly combine meat, eggs, oats, onion, half the toamto sauce, thyme, marjoram and celery salt. Shape into a loaf to fit a 9x5 loaf pan. Shape the loaf so meat does not touch sides of the dish. Cover with waxed paper. Microwave at full for 5 minutes. Pour off juices. Stir brown sugar, worcestershire sauce and mustard into remaining toamto sauce. Spoon tomato glaze over the loaf coating the entire top and sides. Give the dish a half turn. Cover with waxed paper. Microwave at 30% for 17 to 20 minutes or until a microwave meat thermometer inserted in the center of the loaf registers 170F. Cover with foil and let stand 5 minutes. Temperatures will rise about 10F during stand time


Anmerkungen zum Rezept: