Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | flour |
2/3 Tasse | sugar |
1 1/4 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | vanilla |
2 | eggs |
1/3 Tasse | milk |
1/3 Tasse | shortening |
In mixer bowl, combine flour, sugar, baking powder, salt and vanilla. Add eggs, milk and shortening. Beat at low speed till mixed. Beat at medium speed 2 minutes, scraping bowl occasionally. Spread batter in a 8-by-1 1/2 waxed-paper lined round cake dish. Micro-cook, uncovered, on medium 6 minutes, rotating a quarter turn every 2 minutes. Increase power to 100 percent. Micro-cook, uncovered, 1 1/2 to 5 minutes or until done. Cool on a wire rack 5 to 10 minutes. Remove from pan; cool thoroughly on rack. Formatted by Susan Wolfe
can be
substituted for the mint, or it can be left out entirely.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|