Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Noodles Chicken Topping #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dried black mushrooms
1 TasseWhite meat chicken
1 Esslöffelsoy sauce
1/4 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
1/2 TasseBamboo shoots
1/2 x ca. 450 gSpinach
2 Scheibeham smoked
2 Esslöffeloil
1/4 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsoy sauce
die Zubereitung:

1. Soak dried mushrooms.

2. Slice chicken. Combine soy sauce, sugar, salt and pepper. Add to chicken and toss to coat.

3. Slice bamboo shoots and soaked mushrooms. Shred spinach and mince ham.

4. Heat oil. Add remaining salt, then chicken and stir-fry until it loses its pinkness (about 2 minutes).

5. Add bamboo shoots, mushrooms and spinach; stir-fry 2 minutes more. Sprinkle with remaining soy sauce.

6. Arrange mixture as a topping over noodles in soup. Garnish with minced ham and serve. Variations:

1. For the chicken, substitute shelled and deveined shrimp.

2. For the spinach, substitute 2 tablespoons cloud ear mushrooms (soaked5. sliced; and 1/4 cup lily buds (soaked), cut in two.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: