Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Noodles Cooked Chicken Topping #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Or
Dried black mushrooms
1 Tassechicken cooked
1/4 Tasseham smoked
2 Tassechinese cabbage
2 Esslöffeloil
1/2 Tassebroth
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

1. Soak dried mushrooms.

2. Slice cooked chicken and soaked mushrooms. Shred ham and Chinese cabbage.

3. Heat oil. Add cabbage and stir-fry to soften (about 3 minutes).

4. Add chicken, ham and mushrooms; stir-fry 1/2 minute more. Add stock and salt and heat quickly.

5. Meanwhile blend cornstarch and cold water to a paste; then stir in to thicken mixture. Arrange as a topping over noodles in soup and serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: