Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Lean pork |
1 | Leek stalk |
1/2 x ca. 450 g | Spinach |
2 Esslöffel | oil |
1. Shred pork and leek. Stem spinach and cut leaves in half.
2. Heat oil. Add pork and stir-fry until it loses its pinkness (1 to 2 minutes).
3. Add leek and spinach; stir-fry 1 minute more.
4. Arrange mixture as a topping over noodles in soup and serve. Variation: For the spinach, substitute 2 cups Chinese lettuce, cut in 2-inch sections and stir-fry in step 3 until softened. (You may also add, with the Chinese lettuce, 1/2 cup bamboo shoots, sliced, and 1/2 cup canned button mushrooms.)
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|