Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Noodles Pork & Spinach Topping
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLean pork
Leek stalk
1/2 x ca. 450 gSpinach
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

1. Shred pork and leek. Stem spinach and cut leaves in half.

2. Heat oil. Add pork and stir-fry until it loses its pinkness (1 to 2 minutes).

3. Add leek and spinach; stir-fry 1 minute more.

4. Arrange mixture as a topping over noodles in soup and serve. Variation: For the spinach, substitute 2 cups Chinese lettuce, cut in 2-inch sections and stir-fry in step 3 until softened. (You may also add, with the Chinese lettuce, 1/2 cup bamboo shoots, sliced, and 1/2 cup canned button mushrooms.)

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: