Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Noodles Simple Toppings
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Scallions; shredded and/or
Hardboiled eggs; shelled ond cut in quarters
1/2 x ca. 450 gPreserved cabbage; rinsed and shredded
1/4 TasseEach of cooked chicken; cooked pork and ham; all shredded
1/4 TasseEach of roast chicken and duck; both shredded
1/2 TasseSmoked ham; shredded
1 TasseCooked chicken; shredded or cut in strips
die Zubereitung:

These are toppings for use in "Basic Noodles in Soup #2".

noodles) simply by placing it in a sieve and dipping it briefly in the hot stock.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: