Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Pie Shell (Lo Cal)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseCrisco chilled
1 TasseFlour sifted
1/4 Teelöffelsalt
2 EsslöffelWater (may need up tp 4 T)
die Zubereitung:

Either by hand or in a processor cut shortening into the flour and salt until fine crumbs. Add water 1T at a time until a ball forms.

Wrap in plastic and chill for one hour. Roll out to fit a 9" pie pan.Bake at 425 for 10-12 minutes or leave unbaked if oie recipe calls for unbaked shell. Exchange: 1 bread 1 fat recipe makes enough for 8 servings (shell alone 120 calories per serving) source diabetic dessert cookbook

Reposted 4 you and yours via Nancy O'brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: