Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Pizza Dough
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 Tasseall-purpose flour
Envelope active dry yeast
1/2 Teelöffelsalt
1 1/4 TasseHot water (120 -130 deg. F)
die Zubereitung:

Makes two 12" pizza crusts. 8 Servings each.

1. In a large bowl, combine 2 cups flour, the yeast and salt. With electric mixer, slowly beat in water; beat 2 minutes, occasionally scraping bowl with rubber spatula. With mixer on medium speed, beat in 1/2 cup flour; beat 2 minutes, until dough is stiff. Stir in 1 1/2 cups flour. 2. Sprinkle clean work surface with 1/4 cup flour. Knead dough Courtesy of Shareware Professional Recipe Clipper 2.0


Anmerkungen zum Rezept: