Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Refrigerator Cookies
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 3/4 Tassesifted flour
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsoda
1 Tassebutter
1 Tassesugar
eggs
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Sift together flour, salt, baking powder and soda. In bowl cream together butter and sugar until light and fluffy.

Beat in eggs individually. Add vanilla. Gradually add dry ingredients to creamed mixture, mixing well after each addition.

Shape dough into 1 1/2- to 2-inch rolls. Wrap rolls in foil. Chill at least 3 hours or overnight in refrigerator.

Cut into slices 1/8- to 1/4-inch thick. Bake on ungreased baking sheets at 375 degrees 10 to 12 minutes. Makes about 3 dozen.

Each cookie contains about: 77 calories; 83 mg sodium; 19 mg cholesterol; 4 grams fat; 9 grams carbohydrates; 1 gram protein; 0.02 gram fiber.

Jewish-Food digest 304

From the Jewish Food recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: