Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Soup with Pork (Slow Cooking)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gFresh pork shoulder
onion
6 TasseStock (see recipe)
3/4 (up to)
1 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

1. Cut pork in 1-inch cubes and onion in quarters. Place in heavy pan with cold stock and bring slowly to a boil.

2. Reduce heat, and skim surface to clear. Then simmer, covered, about 1-1/2 hours.

3. Stir in salt and pepper. Simmer 5 minutes more.

or 2 ounces dried cuttlefish (soaked).

During the last half hour of cooking, add 1 Cup Chinese lettuce, cut in 1-1/2 inch sections; and 4 Water chestnuts, sliced.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: