Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Sourdough Batter
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseStarter
2 Esslöffelbutter
1/2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelsugar
3 Tassewhite flour
die Zubereitung:

Melt butter over moderate heat add the milk to the butter and warm. Add the salt, sugar and stir until disolved. Add this mixture to the starter and mix well add a cup of flour at a time mixing. Spoon batter into a 4 1/2 X 8 1/2 inch loaf pan let rise 1 to 2 hours or till dough rises up 1/2 inch over the pan bake in preheat oven at 350 for 45 minutes. Cool on wire rack From Dr Woods Worlds Sourdough from Antiquity


Anmerkungen zum Rezept: