Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter or margarine |
1/4 Tasse | vegetable shortening |
3/4 Tasse | sugar |
1 gross | egg |
2 Teelöffel | vanilla |
2 1/4 Tasse | all-purpose flour Sifted |
1/4 Teelöffel | baking powder |
1/4 Teelöffel | salt |
With electric mixer at high speed, cream butter, shortening til soft. Add sugar gradually, continuing to cream about 5 minutes til light and fluffy. Add egg, vanilla; beat well. Sift flour, baking powder, salt together; add in 3 additions by hand or with electric mixer, mix well after each addition, dough will be stiff. Shape dough into 2 rolls, wrap in plastic film, foil or waxed paper, refrigerate at least 1 hr. Then dough is ready to put into cookie gun. Bake 7-8 minutes at 375 degrees or til just starting to turn light golden around edges, don't overbake!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|