Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 1/2 Gramm | Yeast ; (1 1/2 tsp.) |
300 Gramm | Flour ; (2 cups) |
10 Gramm | Milk powder ; (1 tbsp.) |
20 Gramm | Sugar ; (1 tbsp.) |
5 Gramm | Salt ; (1/2 tsp.) |
2 Gramm | Bread improver ; (1/2 tsp.) |
20 Gramm | Butter ; (1 tbsp.) |
220 Milliliter | water |
Bake: Rapid
>From: sherae@zeta. Org. Au (Sheri McRae)
ÒFound! A booklet of recipes by weight. Where the recipes say bread
improver you'll probably just want to leave it out and use bread flour. If
you want more of these recipes by weight, I'm happy to post some more.
Haven't tried the white but have tried the Wholemeal and it was good.a
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|