Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | water |
2 Esslöffel | oil |
3 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | milk Powdered |
4 3/4 Tasse | bread flour |
3 Teelöffel | Yeast* |
*I use 1 1/2 to 2 teaspoons of the yeast from Sam's.
Combine all ingredients in pan. Set timer for Quick Baking (2 hours) and light crust. Makes a 2 pound size loaf.
flavored breads. This bread has a nice firm yet light texture. I add basil or Italian seasoning and/or garlic powder for an Italian flavored bread that's great with spaghetti. I sometimes substitute 1/4 cup oatmeal for 1/4 cup of flour for the added nutrients.
Super operating instructions.
03, 98
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|