Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic White Bread for Zojirushi
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 Tassebuttermilk
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
3 Tassebread flour
1 Packungdry yeast active
die Zubereitung:

Measure milk, butter, sugar, salt and flour into baking pan. Spreinkle yeast in center of flour. Insert pan securely into baking unit and close lid. Select Basic White Bread setting if using active dry yeast, or Quick Baking setting if using fast-rise yeast. Select Medium baking degree setting. Press Start. The Complete light will flash when bread is done. Using hotpads, remove pan from unit and pull out kneading rod. Turn out onto cooling rack and cool before slicing.


Anmerkungen zum Rezept: