Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Yellow Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter softened
2 Tassesugar
5 grosseggs
3 Tasseflour all purpose, sifted
1 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 1/4 Tassemilk
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Let eggs, milk, and butter stand till room temperature. Cream butter, gradually add sugar, beating well. Add eggs, one at a time, beating well after each addition. Combine flour, baking powder, and salt, add to creamed mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture. Stir in vanilla. Pour batter into 2 greased and floured 9-inch round cake pans or 13x9 inch cake pan. Bake at 350 degrees for 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes; remove layers from pans and cool completely before frosting.


Anmerkungen zum Rezept: