Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Avocado Chutney
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePacked basil leaves, washed and spun dry
1/3 TasseBlanced almonds
10 Millilitergarlic
2 TeelöffelFresh lemon juice, to taste
Avocado (prefer California), peeled and pitted
die Zubereitung:

In a food processor blend together the basil, the almond, the garlc, and the lemon juice, pulsing the motor once or twice, until the almonds are ground fine. Add the avocado, cut into chunks, and salt to taste and blend the mixture until it is combined well. Serve the chutney with grilled meats and fish. Makes about 1 1/2 cups.


Anmerkungen zum Rezept: