Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 1/2 Liter | Cherry tomatoes |
3 Esslöffel | butter |
1 Esslöffel | Dried basil -or |
3 Esslöffel | basil fresh, chopped |
Rinse, stem and pat dry tomatoes. In a large skillet, melt butter over medium heat. Add basil. Cook, stirring, for 2 minutes. Add tomatoes and cook, tossing them, for 5 minutes or heated through. Serve immediately. 10 servings.
Junion League Of Little Rock's
"Traditions: A Taste Of The Good
Life", From Ben Hussman
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|