Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Shrimp Stuffed Zucchini
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Zucchinis 2-3 Inches in Diameter
2 Esslöffelbutter or margarine
1 Esslöffelonion minced
8 x ca. 30 gTomatoes; Peeled, Seeded, Chopped
1 x ca. 450 gSmall Shrimp; Peeled and Deveined (cut shrimp if they are larger than a quarter)
1 EsslöffelFresh Minced Basil
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassebread crumbs
2 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Preparation:

1. Preheat oven to 350ø. 2. Wash the zucchini and trim off the ends. 3. Cut zucchini in half lengthwise and scoop out the seeds. Be sure to leave some by the ends to create a boat-like shape. 4. Saute onions in butter until clear, add tomatoes and simmer until soft. 5. In a mixing bowl combine tomato and onion mixture, shrimp, basil, salt and pepper and half of the bread crumbs. 6. Fill the zucchini boats with the mixture. 7. Place boats in a greased baking dish. 8. Sprinkle with remaining breadcrumbs and drizzle with butter. 9. Bake for 15 minutes or until shrimp are pink and clear.

Formatted and Busted by Carriej999@Aol. Com


Anmerkungen zum Rezept: