Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Stir-Fry
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseCouscous
1 Tassewater
1 Esslöffelcorn oil
1/4 x ca. 450 gground beef
1/2 grossgreen pepper sliced
1 mittelCarrot sliced 1/4" thick
1 mittelonion thinly sliced
1 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffeldijon mustard
2 Esslöffelcider vinegar
2 BundFresh spinach washed
die Zubereitung:

In a small saucepan, heat water to boiling, add couscous, cover and set aside.

Add oil to wok or heavy skillet; over hight heat, quickly brown meat; add peppers, carrots, and onions. Continue stirring until vegetables are slightly cooked, about 2-3 minutes.

Add basil, mustard, and vinegar and mix thoroughly. Reduce heat to low, toss spinach on top, cover and allow to steam 3 or 4 minutes. Serve over couscous.

Per serving: 456 Calories; 23g Fat (44% calories from fat); 18g Protein; 46g Carbohydrate; 48mg Cholesterol; 382mg Sodium

Serving Size : 2 Preparation Time: 0:00

taste of home. 1-201-822-3627.

97


Anmerkungen zum Rezept: