Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil, Potato and Egg Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 g4 oz red new potatoes, scrubbed and quartered
3/4 TasseNonfat plain yogurt
1/4 Tassescallions minced
2 Esslöffel+2 t low cal mayonnaise
1 EsslöffelCider or red wine vinegar
2 TeelöffelDijon or spicy brown mustard
1 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelwhite pepper
2 grosseggs hard-boiled, chopped
2 ScheibeCooked turkey bacon crumbled
die Zubereitung:

1. In a large saucepan, over high heat, bring potatoes and enough water to cover to a boil. Reduce heat to low, and simmer 15-20 min. Drain potatoes; let cool to room temperature.

2. Meanwhile, in a medium bowl, compine yogurt, scallions, mayonaise, vinegar, mustard, basil, salt and pepper. Fold in eggs and bacon.

Add potatoes, and toss gently to coat. Cover and refrigerate at least 2 hours before serving.

Each serving provides: 1 fat, 1/2 protein, 1 bread, 40 calories Per serving: 227 calories


Anmerkungen zum Rezept: