Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil-Grilled Loin Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lamb loin chops
1 Esslöffeldijon mustard
1 EsslöffelBalsamic or red wine vinegar
cloves garlic minced
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tasseolive oil
4 TeelöffelBasil leaves;slivered, fresh
die Zubereitung:

Use fresh or frozen chops. If using frozen, thaw in refrigerator overnight. Dry chops well, slash each edge once and arrange in single layer in shallow glass baking dish. In small bowl, whisk in mustard, vinegar, garlic and pepper. Slowly whisk in oil; then stir in basil. Pour and spread over chops, turning to coat both sides. Cover and refrigerate for at least 1 hour, but not more than four hours. Bring to room temperature 30 minutes before grilling. Place chops on oiled grill 4 to 6 inches above medium-hot coals or on medium-high setting and grill for about 5 minutes per side or until done to your liking.


Anmerkungen zum Rezept: