Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil-Mint-Orange Pesto
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePacked fresh basil leaves
1 TassePacked fresh mint leaves
1/2 TasseWalnuts
2 EsslöffelOrange juice concentrate; (frozen); thawed
cloves garlic
1/4 TasseOlive oil (or more)
die Zubereitung:

In processor, blend first 5 ingredients until almost smooth. With machine running, gradually add 1/4 cup olive oil; process until smooth. If pesto is dry, mix in more oil by spoonfuls. Season with salt and pepper. (Can be made ahead. Press plastic wrap onto surface of pesto. Cover and refrigerate up to 2 days or freeze up to 1 week. Bring to room temperature before using.) Makes about 3/4 cup.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: