Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil-Tomato Vinaigrette Topping for Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Tassered onion finely diced
3 Esslöffelred wine vinegar
1/4 Teelöffelblack pepper
1/3 Tasseolive oil extra virgin
1 mittelRipe tomato; cut into 1/4 inch pieces (1 cup)
1 Esslöffelbasil fresh, chopped
die Zubereitung:

In a medium bowl combine onion, vinegar, salt and pepper. Let stand for 15 minutes. Whisk in olive oil.

Stir in tomato and basil. Refrigerate for at least 1 hour. Season with more salt and pepper, if desired.

Thoroughly mix before using. Serve at room temperature, 1-2 Tbs per serving.

Makes about 1 1/3 cups. Great as a topping for baked potatoes, salads or as a marinade over fresh-cut vegetables.

From the files of Deeanne


Anmerkungen zum Rezept: