Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basler Mehlsuppe
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Esslöffelflour
60 Grammbutter
Onion cut in strips
1000 Milliliterbeef stock
100 GrammGrated cheese (such as Gruyere)
die Zubereitung:

Cook flour in dry, hot skillet until light brown. (this can be done in advance, or in large amounts and used later) Add butter to flour and mix. Add onions and cook until softened. Add stock, bring to boil, and simmer 20 minutes. Serve with grated cheese.

Add a dash of red wine if desired.

This is _best_ with homemade stock, although canned will do in a pinch.

Dan Hirschi (California State University, Northridge) dhirschi@huey. Csun. Edu


Anmerkungen zum Rezept: