Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basque Tortilla
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Scheibebacon
2 TeelöffelSliced Green Onions/tops
3/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
3 mittelPotatoes
1 Esslöffelparsley snipped
1/8 TeelöffelDried Thyme; Crushed
4 grosseggs
die Zubereitung:

In 8-inch skillet cook bacon until crisp; drain, reserving 2 T of drippings. Crumble bacon and set aside. In same skillet combine reserved drippings, peeled, thinly sliced potatoes, onion, parsley, salt, thyme and pepper. Cover tightly; cook over low heat til potatoes are barely tender, 20 to 25 minutes, stirring carefully once or twice. In small bowl beat together eggs and milk; pour over potato mixture. Cover and continue cooking over very low heat til egg is set in center, 8 to 10 minutes. With a wide spatula, loosen sides and bottom and slide potatoes out onto serving plate, or serve from skillet. Sprinkle crumbled bacon atop. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: