Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basting Sauce for Barbecue
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemargarine or butter
1/2 TasseBacon drippings
3 Esslöffellemon juice
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
2 Teelöffelchilli powder
2 Tassewater
die Zubereitung:

Butter is preferred in this dish for flavor, but you may prefer margarine.

In a saucepan, combine margarine, bacon drippings, lemon juice and Worcestershire Sauce. Cook over low heat until butter margarine melts. Dissolve Chili Powder, Salt, Pepper and Garlic Powder in water and add to margarine mixture. Bring to a boil. Lower heat and simmer for 15 minutes.

Makes 3 1/2 cups. Will serve to baste 5 lbs. Brisket.


Anmerkungen zum Rezept: