Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Batter Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelsalt
1/2 Esslöffelbaking powder
1/4 TeelöffelBaking Soda; or less to taste
2 1/3 Tasseflour
1 ca. 1 LiterButtermilk; or more as needed
eggs
1/2 x ca. 450 gbutter
die Zubereitung:

Preheat oven to 425°. Mix dry ingredients. Add buttermilk until about the consistency of pancake batter. Beat eggs and add to batter. Batter must be slightly thinner than pancake batter and beaten very smooth. Melt butter. Put 1/2 tsp. In each hole of small muffin tins. Heat on surface until butter is very hot. Spoon 1 tbsp. Of batter into each hole and bake for 20 minutes. Turn out and serve immediately with your favorite jam or preserves.

Makes 5 dozen biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: