Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Beer Onion Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sachet Bag
Bayleaf
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1/2 Teelöffelthyme dried
1/2 Teelöffeloregano dried
1/2 TeelöffelFennel seed
1/2 Teelöffelnutmeg ground
1/4 Tasseblack peppercorns
Soup
Onions; sliced 1/4" thick
1 TeelöffelGarlic crushed
3 Esslöffelbutter
5 Tassewater
1 1/2 TasseBeer; use Pilsner Beer
1/2 EsslöffelMaggi seasoning
4 EsslöffelBeef base; See Note
die Zubereitung:

To make the sachet bag, combine the bay leaf, basil, thyme, oregano, fennel seed, nutmeg and peppercorns in a piece of cheesecloth and tie it with a string. If you don't have cheesecloth, use a coffee filter.

Meanwhile, saute onions and garlic in butter until deep brown. Transfer to a saucepan and add the water and beer. Bring to a boil. Add the sachet bag of spices, the maggi Seasoning and the beef base. Simmer slowly for 30 mintues.

Oregon. Taken from article by Linda Nygaard Danielson, Oregonian FoodDay,

<adamsfmle@sprintmail. Com>


Anmerkungen zum Rezept: