Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Bayleaf |
1/2 Teelöffel | basilicum dried |
1/2 Teelöffel | thyme dried |
1/2 Teelöffel | oregano dried |
1/2 Teelöffel | Fennel seed |
1/2 Teelöffel | nutmeg ground |
1/4 Tasse | black peppercorns |
5 | Onions; sliced 1/4" thick |
1 Teelöffel | Garlic crushed |
3 Esslöffel | butter |
5 Tasse | water |
1 1/2 Tasse | Beer; use Pilsner Beer |
1/2 Esslöffel | Maggi seasoning |
4 Esslöffel | Beef base; See Note |
To make the sachet bag, combine the bay leaf, basil, thyme, oregano, fennel seed, nutmeg and peppercorns in a piece of cheesecloth and tie it with a string. If you don't have cheesecloth, use a coffee filter.
Meanwhile, saute onions and garlic in butter until deep brown. Transfer to a saucepan and add the water and beer. Bring to a boil. Add the sachet bag of spices, the maggi Seasoning and the beef base. Simmer slowly for 30 mintues.
Oregon. Taken from article by Linda Nygaard Danielson, Oregonian FoodDay,
<adamsfmle@sprintmail. Com>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|