Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 4 Liter | water |
2 5/8 x ca. 450 g | Cabbage White Fresh |
3 x ca. 30 g | onions dry |
12 x ca. 30 g | Sugar; Granulated 10 Lb |
3 Esslöffel | Salad Oil; 1 Gal |
3 Tasse | vinegar cider |
4 x ca. 30 g | Salt Table 5LB |
1. Bring Water, Salt, And Cabbage To A Boil; Cover; Simmer 10 Minutes Or Until Tender. Do Not Overcook.
2. Drain; Reserve 1 Qt Of Liquid.
3. Reconstitute Onions (See Recipe No. A01100); Drain; Saute' In Salad Oil. Combine Onions And Cabbage With Sugar, And Vinegar.
4. Cook 5 To 10 Minutes Or Until Blended.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|