Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Cream with Raspberry Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelgelatin Unflavored
2 Esslöffelwater cold
1 1/2 TasseNon-fat milk
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Tassesugar
1/4 Teelöffelvanilla
1/4 Teelöffelalmond extract
1 TasseLow-fat whipped topping
1/2 x ca. 1/2 LiterRaspberries
die Zubereitung:

Sprinkle gelatin over cold water to soften.

Heat milk to simmering. Stir in salt and two tablespoons sugar. Stir in softened gelatin until dissolved. Stir in vanilla and almond extract. Chill until slightly thickened. Fold in whipped topping.

Spoon into stemmed glasses and chill until set.

Puree raspberries with remaining two tablespoons sugar and strain.

Spoon over chilled almond cream and serve. Makes four servings.

Each serving contains about: 147 calories; 213 milligrams sodium; 2 milligrams cholesterol; 3 grams fat; 26 grams carbohydrates; 6 grams protein; 1.17 grams fiber.


Anmerkungen zum Rezept: