Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Pear Tart
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 Tassebutter softened
2/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelvanilla
1 1/2 Tasseflour
1 1/3 Tassepecans chopped
Filling
2 Packung(8 oz) cream cheese;, softened
eggs
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
2 Dose(29 oz) Bartlett pears;, sliced
2 Teelöffelsugar
2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Mix the butter with the sugar and combine well. Add the vanilla, flour, and nuts. Press in bottom of 9x13-inch baking pan. Bake for 10 minutes. Remove from oven and set aside. Make filling by combining the cream cheese with the eggs, blending well. Add the sugar and vanilla and continue blending until smooth. Pour over the crust and smooth over covering the crust. Place the pear slices over the filling and completely cover; sprinkle with the sugar and cinnamon. Bake at 375 degrees for about 25-30 minutes. Cool completely then refrigerate. Slice and serve.


Anmerkungen zum Rezept: