Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bay Country Crab Soup
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef shin; bone-in
3 ca. 1 Literwater
1 grossOnion chopped
2 grossStalks celery chopped
1 pound can tomatoes
1 Esslöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1 PackungFrozen mixed vegetables; (10 oz)
1 PackungFresh or frozen mixed soup vegetables
1 x ca. 450 gMaryland regular crabmeat
1/2 x ca. 450 gMaryland claw crabmeat; 8 ozs
die Zubereitung:

Put first 8 ingredients in a large pot and simmer covered, until meat is tender, about three hours. Add the rest of the ingredients and simmer covered until vegetables are done.

Formatted for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept: