Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bay Scallop Stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelshallot chopped
2 Esslöffelbutter
1 Tassewhite wine dry
1 Tasseheavy cream
2 TasseMilk (not skim or 2%)
3 EsslöffelSnipped chives
1 x ca. 450 gScallops Or
1/2 x ca. 450 gScallops And **
1/2 x ca. 450 gLobster meat **
1 TeelöffelWhite pepper (or to taste)
die Zubereitung:

restaurant - Bar Harbor, Me. Bay Scallop Stew In heavy sauce pan saute shallots in butter, add wine; boil. Lower heat and simmer 2 min. Add scallops, simmer 5 min. Add milk, cream and chives. Stir until hot. Do not boil. Salt and white pepper. Serve. Prep time 30 - 45 min.

**Alternative: 1/2 # scallop - 1/2 # lobster meat. Stew will separate slightly.


Anmerkungen zum Rezept: