Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
1 1/2 Esslöffel | The Spice Hunter Cajun Creole Seasoning* |
1 Teelöffel | salt |
1 | Thick slices tomato; (6 1/2 inch) |
6 | Soft rolls; split |
1. Heat grill.
2. Lightly mix beef, cajun spice and salt in large bowl. Pat into six 3 1/2x1/2-inch-thick burger patties,
3. Grill burgers 4 minutes per side for medium and rolls 1 to 2 minutes until lightly toasted. Arrange burgers on bottoms of rolls, top each with a tomato slice, cover with roll tops.
* Available in specialty stores and supermarkets or from The Spice Hunter, Inc., 800-444-3061.
burgers.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|