Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Italian sausage Hot;, browned and sliced |
1 x ca. 450 g | Chicken breasts; skinned and boned |
1 1/2 Teelöffel | olive oil |
1 mittel | Onion chopped |
3 | Cloves garlic chopped |
42 x ca. 30 g | tomatoes canned |
1 1/2 Teelöffel | basil |
1/2 Teelöffel | thyme |
1 1/2 Teelöffel | italien seasoning |
1 Teelöffel | oregano |
4 | bay leaves |
1/3 Tasse | black olives sliced |
1/4 Tasse | parsley |
Broil chicken breast.
When cool cut into small pieces.
Brown Italian Sausage, slice.
Add all the ingredients.
Add salt & pepper to taste.
Simmer as long as you dare. It will thicken, and if you feel it is too thick, add tomato sauce or water.
Stir occasionally.
now and the. Enjoy!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|