Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Roast (Chopped); (up to 1) |
1 1/2 Tasse | Chopped Onions; (up to 1) |
1 1/2 Tasse | Chopped green peppers; (up to 2) |
1 Dose | (6 oz.) tomato paste |
1/4 Tasse | brown sugar packed |
1/8 Tasse | Dark vinegar |
1 Esslöffel | chilli powder |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Teelöffel | mustard dry |
Set slow cooker on High. Add ingredients one at a time in order (roast, chopped onions, chopped green peppers, tomato paste, brown sugar, vinegar, chili powder, salt, Worcestershire sauce, dry mustard). Do not mix or stir. After 1 hour, turn to low and cook 8 to 10 hours. Stir off and on for last hour. Shred and serve on warmed buns.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|