Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Drumsticks with Spicy Dips
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hot Horseradish Dip
Carton (16 oz.) sour cream; regular, light, or no fat
3 Esslöffelhorseradish prepared
1/2 Teelöffelpepper sauce hot
Mustard Dip
Carton (16 oz.) Sour cream regular; light or no fat
1/4 TasseCountry-style Dijon mustard
1/4 Teelöffelgarlic salt
2 Teelöffelwhite wine vinegar
Chicken
24 Chicken drumsticks; skin removed
2 TasseBarbecue sauce
die Zubereitung:

In medium bowl stir together Hot Horseradish Dip ingredients. Cover; refrigerate until ready to serve. Repeat for mustard dip.

Prepare grill placing coals to one side; heat until coals are ash white. Make aluminum foil drip pan; place opposite coals.

Place chicken on gril over drip pan. Grill, turning occasionally, for 7 minutes. Continue grilling, basting occasionally with barbecue sauce, until chicken is fork tender (6-8 minutes). Serve chicken hot or cold with dips.

drumsticks. Serve as an appetizer.


Anmerkungen zum Rezept: