Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Juicy-Good Corn
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Corn cobs (unhusked)
3 Esslöffelbutter
cloves garlic minced
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1/2 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Peel back husks from corn without detaching from cobs; remove silks. Rewrap cobs in husks; soak in water for at least 20 minutes or up to 1 hour. Drain and pat dry.

Stir together butter, garlic, parsley, salt and pepper. Peel back husks and brush butter mixture evenly over kernels. Fold husks back over cobs; tie tightly with kitchen string.

Place on greased grill over medium-high heat; cover and cook, turning often, for about 15 minutes or until browned all over outside and corn is tender inside.

Per serving: about 210 calories; 4 g protein, 10 g fat, 31 g carbohydrate high source fibre.

Serve with: Bbq Menu: Plum-Glazed Ribs (see recipe) Spinach Salad Bumbleberry Crumble

Baird: "Grate Partners"

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: