Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Sirloin steak, 1-in thick |
2 Teelöffel | olive oil |
2 Teelöffel | oregano dried |
1 Teelöffel | Cracked black peppercorns |
1/2 Teelöffel | salt coarse |
Slash fat around steak at 1-inch intervals. Combine oil, oregano, pepper and salt; rub over both sides of steak.
place steak on greased grill over medium-high heat; cover and cook, turning once, for about 15 minutes for medium-rare or to desired doneness. Transfer steak to cuting board; tent with foil and let stand for 5 minutes before cutting into portions.
Per serving: about 140 calories, 18 g protein, 6 g fat, 1 g carbohydrate Good source iron.
Serve with: Bbq: Veggie Brochettes (see recipe) Whole Wheat Rolls Light Caesar Salad Chocolate and Orange Parfait
Baird: "Grate Partners"
[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|