Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Lean; tender pork in one piece |
1/4 Tasse | chicken stock |
1/4 Tasse | soy sauce |
1/4 Tasse | Brown bean sauce |
2 Esslöffel | Chinese cooking wine |
2 Esslöffel | Garlic finely chopped |
6 Tropfen | Red food coloring (optional) |
1. Mix stock, soy sauce, brown bean sauce, cooking wine, chopped garlic, and food coloring. Pour over pork.
2. Marinate 3 hours at room temperature or overnight in the refrigerator.
3. Preheat oven to 500F. 4. Place pork on rack over drip pan in oven, reduce heat to 350F, and roast for 1 hour.
Formatted & Busted by RecipeLu <recipelu@recipelu. Com>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|