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Bbq Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dried red New Mexican; chiles, stemmed, see
Dried tepins; pequins, or stemmed and, crushed (remove seed if you don't like too much, heat)
4 x ca. 30 gTomato sauce; canned
1 EsslöffelPickle relish; optional
1 EsslöffelChili powder Or
2 TeelöffelPaprika and
1/2 TeelöffelCumin; and
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 grossonions minced
Garlic chopped
2 EsslöffelBacon fat or veg. oil
8 x ca. 30 gcatsup
5 Esslöffelwhite vinegar
4 Esslöffelbrown sugar
2 Teelöffelmustard dry
2 TeelöffelWorcestershire
2 TeelöffelWright's hickory; smoke seasoning
die Zubereitung:

Cover the chiles with hot water and let soften for 15 min. Put them in a blender and whirl until smooth with 1 c of the hot water. In a saucepan, saute the onion and garlic in the fat. Add the blended chiles and all the rest of the ingredients. Bring to a boil and lower the heat to low. Simmer 1/2 hour. Cool and then whirl in a blender until smooth.

Feb 6, 98


Anmerkungen zum Rezept: