Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Short Ribs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef short ribs
1 TeelöffelSalt optional
3/4 Tasseonion chopped
1 Esslöffelvegetable oil
3/4 Tassecatsup
1/2 TasseAunt Jemima Syrup Or- Lite Syrup
1/3 Tasselemon juice
3 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 Esslöffelmustard prepared
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Trim excess fat from ribs. Place ribs and salt in 4-qt. Saucepan or Dutch oven. Cover with water, bring to a boil. Cover; simmer 1-1/2 to 2 hours or until tender. Meanwhile, saute onion in oil until tender. Add remaining ingredients; simmer 15 minutes. Drain ribs. Place on rack in broiler pan or over ash-colored coals on outdoor grill so meat is 6 to 7 inches from heat. Broil 10 minutes, turning occasionally. Baste ribs with sauce; continue broiling about 10 minutes, turning and basting frequently with sauce. Serve with remaining sauce, if desired.

* calories 355

* carbohydrates 30 g

* protein 34 g

* fat 11 g

* calcium 32 mg

* sodium 580 mg

* cholesterol 100 mg

* dietary fiber 0 g

Reprinted with permission from The Quaker Oats Company Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: