Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Smoke-Grilled Salmon
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelGrated lime rind
1/4 Tasselime juice
1 Esslöffelvegetable oil
1 Teelöffeldijon mustard
1 Prisepepper
Salmon steaks, 1-inch thick [1-1/2 lb]
1/3 TasseToasted sesame seed [optl]
die Zubereitung:

In shallow dish, combine lime rind and juice, oil, mustard and pepper; add fish, turning to coat. Cover and marinate at room temperature for 30 minutes, turning occasionally.

Reserving marinade, remove fish; sprinkle with sesame seed. Place on greased grill directly over medium heat. Add soaked wood chips. Cover and cook, turning and basting with marinade halfway through, for 16-20 minutes or until fish flakes easily when tested with fork.

Per serving: about 225 calories, 30 g protein, 10 g fat, trace carbohydrate.

Margaret Fraser "More From Your Barbecue: Smoky Grilling" [-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: