Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | 4 pound chickens |
1 Tasse | Southern Bbq Rub |
2 Esslöffel | salt |
2 Esslöffel | sugar |
2 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | ground cumin |
1 Esslöffel | Ancho chile powder |
1 Esslöffel | Pasilla chile powder |
1 Esslöffel | Freshly cracked black pepper |
1 Esslöffel | cayenne pepper |
4 Esslöffel | paprika |
Prepare a wood or charcoal grill and let it burn down to embers.
Rub the chickens with the barbecue rub. Let sit in the refrigerator for 1 hour.
On the grill place the chickens, on the side with no fire. Cover the grill and vent slightly. Cook for 3 hours or until chickens are cooked through.
Southern Rub: Mix all ingredients together well. Makes about 1 cup Posted to Mm-Recipes Digest V4 #148 by "Vince & Juley Roberts"
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|