Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean and Rice Stuffed Peppers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelSweet red, yellow, or orange peppers
1 1/2 TasseCooked long grain rice (no salt or fat)
1/2 Tasseonion chopped
1 Dose(15 oz) red kidney beans, rinsed and drained
1 Dose(14 1/2 oz) no salt-added stewed tomatoes, undrained
1 Dose(4 oz) chopped green chilies, drained (to taste, the little ones don't like it so hot)
1 Teelöffelchilli powder
1 1/2 TasseShredded ff sharp cheddar cheese, divided
die Zubereitung:

(Cook Healthy Cook Quick)

Cut tops off peppers and remove seeds. Cook tops and bottoms of peppers in boiling water 5 min. Drain peppers, set aside. Combine rice and next 5 ingredients in a medium bowl. Stir in 1 c. Cheese. Spoon mixture evenly into peppers, and replace pepper tops. Place peppers in a 11x7x2 baking dish. Add hot water to dish to a depth of 1/2 inch. Bake uncovered, at 350 degrees F for 25 min. Sprinkle with remaining cheese. Bake additional 5 min or until cheese melts. Serves 6.


Anmerkungen zum Rezept: