Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean and Vegetable Soup, First Time Around (Mf)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil extra virgin
4 ScheibeBacon diced
2 mittelonions finely diced
Stalk celery, finely diced
carrots finely diced
cloves garlic minced
1 grossZucchini (2 cups), cut in 1/2" cubes
14 x ca. 30 gCanned plum tomatoes (2 cups), chopped
1/2 Head small savoy cabbage, finely sliced
2 TasseWashed spinach leaves, coarsely chopped
2 DoseWhite beans (16 ounces each), rinsed and drained, one can beans pureed, one can beans left whole
1/2 TasseStemmed washed basil leaves, cut into strips
4 TasseChicken broth, preferably homemade
4 Tassewater