Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | olive oil extra virgin |
4 Scheibe | Bacon diced |
2 mittel | onions finely diced |
1 | Stalk celery, finely diced |
2 | carrots finely diced |
4 | cloves garlic minced |
1 gross | Zucchini (2 cups), cut in 1/2" cubes |
14 x ca. 30 g | Canned plum tomatoes (2 cups), chopped |
1/2 | Head small savoy cabbage, finely sliced |
2 Tasse | Washed spinach leaves, coarsely chopped |
2 Dose | White beans (16 ounces each), rinsed and drained, one can beans pureed, one can beans left whole |
1/2 Tasse | Stemmed washed basil leaves, cut into strips |
4 Tasse | Chicken broth, preferably homemade |
4 Tasse | water |
| |