Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Burrito Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Tortillas; * see note
3 TassePinto beans; canned, rinsed
2 TasseBrown rice cooked
1 Tassegreen onions chopped
Enchilada Sauce
2 TasseTomato sauce; ** see note
3 Tassewater
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelonion powder
3 Esslöffelchilli powder
4 EsslöffelCornstarch; *** see note
die Zubereitung:

mashed cooked and drained beans instead. The sauce can also be used in other Mexican recipes.

To make the enchilada sauce combine all ingredients in a saucepan and cook, stirring constantly, until the mixture boils and thickens, about 7 minutes. Preheat the oven to 350 degrees. Spread 1 cup of the enchilada sauce in the bottom of a covered casserole dish. Take one tortilla at a time and spread some beans, rice, and scallons down the center. Roll up and place seam-side-down in the casserole dish. Repeat until all ingredients are used. Pour the remaining enchilada sauce over the rolled-up tortillas, cover, and bake for 30 minutes.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: