Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Burritos with Salsa Mexicana
Zutaten für 10  Menge anpassen
die Zutaten:
10 Flour tortillas
2 1/2 TasseDried pinto beans
6 Tassewater
2 mittelOnions diced
1 PriseSalt optional
Salsa Mexicana
1 1/2 mittelRipe tomatoes; diced
1/4 TasseDiced jalapeno peppers
1/2 mittelonions diced
1 EsslöffelChopped fresh coriander (cilantro)
green onion chopped
die Zubereitung:

Wash and drain the beans. In a large pot bring the beans, water, onions, and salt to a boil. Lower the heat, cover, and simmer, adding more water if necessary, until the beans are tender and will mash easily (approximately 3 hours).

Blend the ingredients for the salsa in a small bowl. Set aside.

Drain and mash the beans with a potato masher or electric mixer.

Preheat oven to 350 degrees. Wrap the tortillas in foil and heat in oven for 8 to 10 minutes. Spoon some of the bean mixture onto each tortilla, top with green onions and salsa, and roll into a burrito.

Makes 10 burritos and 1-1/2 cups salsa.

you by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: