Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Teelöffel | olive oil |
1/4 Tasse | green pepper finely chopped |
2 Esslöffel | onion finely chopped |
1 | cloves garlic minced |
1/2 Teelöffel | Jalapeno pepper |
4 x ca. 30 g | Canned pink beans; mashed |
1/4 Tasse | sour cream |
5 | black olives chopped |
1/2 Teelöffel | cilantro Fresh, chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
In small skillet, heat oil over medium heat; add green pepper, onion, garlic and jalapeno pepper (seeded and minced), and saute until vegies are softened, 1-2 min. Add beans and cook, stirring frequently, until beans are thoroughly heated, 2-3 min. Transfer to small mixing bowl; add remaining ingredients and mix well. Transfer to serving dish; cover with plastic wrap and refrigerate until flavors are blended and mixture is well chilled, at least 30 min. 97 calories/serving
From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|